ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ <br> ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΦΥΣΗ

ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΦΥΣΗ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ <br> ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ

Οικολογικές & οικονομικές  λύσεις <br> για  σπίτι και βιομηχανία…

Οικολογικές & οικονομικές λύσεις
για σπίτι και βιομηχανία…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

SEPTICLEAN
Περισσότερα

SEPTICLEAN

Φυσική απόφραξη,απόσμηση και καθαρισμός βόθρου

LIKVID
Περισσότερα

LIKVID

Για διάσπαση λίπους

 FREE FLO PILLS
Περισσότερα

FREE FLO PILLS

Aντέχει την κατά καιρούς απολύμανση

Χρήσιμα Βακτήρια και Ένζυμα

Η εταιρεία "ECONIK GROUP Ltd" δραστηριοποιείται στην αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση οικολογικών προϊόντων της εταιρείας "SUBIO EKO s.r.o".
 

Τα προϊόντα της εταιρείας SUBIO EKO s.r.o αποτελούνται από άκρως αποτελεσματικά και χρήσιμα μη παθογόνα φυσικά βακτήρια και ένζυμα τα οποία είναι άριστοι βοηθοί για το φυσικό περιβάλλον-οικοσύστημα.

Τα περιβαλλοντικά προϊόντα είναι κορυφαία όσον αφορά στην οικολογική διαχείριση και διάσπαση οργανικών λυμάτων επειδή είναι τα μοναδικά που περιλαμβάνουν έως και 12 φυσικά μη παθογόνα βακτηριακά στελέχη. Είναι ωφέλιμα στα σπίτια , εξοχικές κατοικίες, κήπους, ξενοδοχεία, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, βιομηχανίες τροφίμων, δημόσιες υπηρεσίες, βιολογικούς καθαρισμούς κ.λπ.

Τα μείγματα βακτηρίων αποτελούνται από μη παθογόνα λυοφιλοποιημένα βακτηριακά στελέχη. Η βακτηριακή σκόνη που λαμβάνεται από αυτή την τεχνολογία είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, πολύ ελαφρύ, εξαιρετικά μικροβιολογικά καθαρό. Οι αρχικές μορφολογικές και βιοχημικές ιδιότητες των βακτηριδίων δεν αλλάζουν και διατηρούν τη ζωή τους για αρκετά χρόνια- δεν είναι μεταλλαγμένα. Συνεπώς , δεν υπάρχει ανησυχία για τη βραχύτερη διάρκεια διατήρησης των προϊόντων με σύγκριση των ανταγωνιστικών προϊόντων σε υγρή μορφή για την αποσύνθεση της οργανικής ύλης.

 Έχουν την δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή στις υπαίθριες καλλιέργειες, στα θερμοκήπια, κτηνοτροφικές μονάδες, ιχθυοκαλλιέργειες , στις μονάδες βιοαερίου, στην κομποστοποίηση . Είναι χρήσιμα στην απολάσπωση των λιμνών και παντού εκεί που δημιουργείτε μεγάλος όγκος οργανικών και βιολογικών κατάλοιπων.

Όλα τα προϊόντα είναι μη τοξικά, ακίνδυνα για το περιβάλλον, τον άνθρωπο, τα φυτά και τα ζώα! Είναι εγκεκριμένα από το Κρατικό Ινστιτούτο Υγείας της Πράγας.

Βιοτεχνολογικά προϊόντα για οικιακή και βιομηχανική χρήση  
TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!