ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

"ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΑ ΑΝΑ 20-30 ΜΕΡΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ SEPTI CLEAN KAI LIKVID. ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΩ ΑΝΑ 4-5 ΜΗΝΕΣ".

ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΡΙΛΟΦΟΣ    23.01.2014

"Είχα σοβαρό πρόβλημα με τις αποχετεύσεις στο σπίτι μου. Όποτε έβρεχε η έπλενα την βεράντα μου πλημμύριζε και μύριζε πολύ άσχημα. Επειδή περνά ο σωλήνας μέσα από το σπίτι μύριζε και μέσα. Πριν από λίγους μήνες ανακάλυψα το προϊόν της ECONIK και πραγματικά έκανε δουλεία και στη δυσοσμία και στο ότι δεν βούλωνε o σωλήνας πια".

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ    15.02.2014

"Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως χρησιμοποιώντας το προϊόν AGUA CB (ΛΙΜΝΕΣ ΚΗΠΟΥ)Λύθηκε το πρόβλημα των άλγων και της θολότητας του νερού στη μικρή λίμνη κήπου που έχω."

ΓΑΒΑΛΑΣ ΜΑΝΟΣ    09.04.2014

"Χρησιμοποιώ τα τελευταία τρία χρόνια τα προΙόντα Econik για τη διάσπαση λίπους, την ομαλή λειτουργία του βιολογικού βόθρου και τον καθαρισμό των σιφονιών και σωλλήνων του αποχετευτικού συστήματος, με μεγάλη επιτυχία. Έχω μια μικρή τουριστική μονάδα κατοικιών στη Ζάκυνθο. Με συχνή και σωστή χρήση είδα πραγματικά αποτελέσματα στο λιποσυλλέκτη όπου τα λίπη δεν στερεοποιούνται με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται βουλώματα και άσχημες μυρωδιές. Τα σιφώνια στα μπάνια δεν μυρίζουν και δεν βουλώνουν τόσο συχνά όπως παλιά. Επιπλέον έχω δει μεγάλη διαφορά στη λειτουργία του βιολογικού βόθρου. Είναι άοσμος ακόμα και όταν δουλεύει στο μέγιστο τους καλοκαιρινούς μήνες και αποδομεί πλέον και το χαρτί υγείας που παλιά φοβόμουν να το ρίξω στην λεκάνη της τουαλέτας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόφασή μου να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της Econik. Τα συστήνω σε επαγγελματίες και σε ιδιώτες. Το κόστος τους για τη δουλειά που κάνουν είναι πολύ λογικό."

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΗΣ - www.harmonyvillas.gr

"Αντιμετώπιζα έντονο πρόβλημα οσμής με την αποχέτευση του μπάνιου μου. Είχα κάνει έρευνα αγοράς για όλα τα ανάλογα προϊόντα, αλλά ήταν πανάκριβα και διετίθοντο σε υπερβολικά μεγάλες συσκευασίες. Χρησιμοποίησα τα προϊόντα σας, και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εξαφανίστηκε η δυσάρεστη οσμή. Μέχρι σήμερα που έχω κάνει και δεύτερη εφαρμογή, το αποτέλεσμα κρατάει. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένη και από την ταχύτητα της αποστολής ( αντικαταβολή μεσω ταχυδρομείου) και από την τιμή, που είναι πολύ λογική. Σας ευχαριστώ πολύ"

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΔΩΡΑ    18.09.2013

"Τα σιφώνια της τουαλέτας στο διαμέρισμα μας έβγαζαν τρομερή δυσοσμία παρόλο που η οικοδομή είναι κανούρια. Πίστευα ότι δεν υπάρχει λύση για το πρόβλημα μας. Όμως όταν χρησιμοποίησα το προϊόν της econik η δυσοσμία εξαφανίστηκε τελείως μετά την δεύτερη φορά. Πρέπει καποιος να δοκιμάσει για να το πιστέψει."

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    05.06.2014

" Είχα έντονη δυσοσμία στο μπάνιο μου από το βόθρο. Χρησιμοποίησα τα προϊόντα SeptiClean και LIKVID και είχα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσω τη χρήση κάθε μήνα για συντήρηση. "ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΟΦΙΑ    10.09.2014
Ανακάλυψα την εταιρία ECONIK GROUP LTD μέσω έρευνας στο διαδίκτυο πριν ένα χρόνο γιατί αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα με τις αποχετεύσεις στην οικία μου και αναζητούσα να βρω οικολογικό τρόπο λύσης του προβλήματος. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με τα προϊόντα της εταιρίας μετά από ένα χρόνο χρήσης-συντήρησης στο αποχετευτικό σύστημα της οικίας μας και έκπληκτη από την αποτελεσματικότητα τους, εύκολη και ασφαλή χρήση τους. Έχω εκτιμήσει αφάνταστα την ευγένεια και τιμιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία σε ότι χρειάστηκα.
Είναι ανακουφιστικό όταν συναντά κανείς εταιρίες που φέρουν ήθος, και νοιάζονται πραγματικά! Καλή Συνέχεια και Κουράγιο!

Σας ευχαριστώ 
Με Εκτίμηση 
Αναστασία Χρυσανθακοπούλου (Αθήνα)    12.10.2014

Πολύ καλά προϊόντα μου λύθηκε το πρόβλημα με την μυρωδιά και το συνεχές άδειασμα του βόθρου.

Χαρά    22.11.2014

Πραγματικά έχω εντυπωσιασθεί για το ενδιαφέρον που δείξατε σε κάθε επικοινωνία μας, αφού πάντα ακούγατε το πρόβλημα που έθετα με  προσοχή, δίνοντας κατατοπιστικές και εύστοχες λύσεις.  Συνεχίζω να χρησιμοποιώ τα προϊόντα σας, τα οποία εκτός της λογικής τιμής 
έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα. Ελπίζω ο ζήλος που έχετε στο αντικείμενο αυτό να συνεχίζεται αμείωτα, στοχεύοντας πάντα σε καλύτερες νέες καινοτομικές λύσεις.

Κωνσταντίνος Παυλάκος    24.03.2015

Απαντώντας στο mail σας εκφράζουμε τη θετική μας γνώμη για τα προϊόντα σας καθώς μας βοήθησαν άμεσα στο πρόβλημα που είχαμε. Επίσης εξαιρετική ήταν και η επικοινωνίας μας μια και δείξατε ενδιαφέρον και μας προτείνατε λύσεις.
Με εκτίμηση

Μαύρος Δημήτρης    03.06.2015

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι  από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Econik Group, έχουν πολύ καλές τιμές για την ποιότητά τους ή υποστήριξη του προσωπικού της είναι τέλεια και η  ανταπόκριση επίσης, προτείνουμε τα προϊόντα της εταιρίας χωρίς καμία επιφύλαξη.

Μ.Φ.Χ

Σταύρος Μάλαμας
Τμήμα Ενέργειας
Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ    12.07.2015

Εκπληκτικό το (SeptiClean). Είχα τρομερό πρόβλημα δυσοσμίας από τον βόθρο του εξοχικού μέσα στο σπίτι. Το χρησιμοποίησα χωρίς να το πιστεύω ....αλλά ώ του θαύματος το πρόβλημα μου λύθηκε. Έχουν περάσει δύο χρόνια τώρα και δεν ξανάνιωσα κακοσμία στο σπίτι μου.
Θαυματουργό!!!!

Ελένη Ιωαννίδου    05.08.2015

Προς ενημέρωση: Χρησιμοποιώ τα προϊόντα σας: SeptiClean & LIKVID εδώ και λίγους μήνες και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Κατέβηκε η στάθμη στο βόθρο μου αρκετά, κάτι που δεν είχα δει ποτέ με διάφορα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούσα από πολλά χρόνια. Τώρα παράγγειλα για να δοκιμάσω και το προϊόν FREE FLO PILLS πιστεύοντας ότι τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα!

Φιλικά , ΑΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ   15.02.2016

Χρησιμοποίησα το σετ
ΣΕΤ LIKVID 80 ml και 01 SeptiClean για το βόθρο στο εξοχικό. Έκανε πολύ καλή δουλειά, έμεινα υπερευχαριστημένος. Σε ανάλογο πρόβλημα θα το ξαναδοκίμαζα.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΛΑΣ    16.02.2016

Τα προϊόντα που μου στέλνεται είναι πολύ καλά , είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
(βιολογικός καθαρισμός).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗΣ 03.03.2016

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για το προϊόν, ενζύμων αποσύνθεσής αμμωνίας και κοπριάς για στάβλους και εκτροφεία.
Έχω 3 σκυλιά σε ένα κήπο 50μ²,  και το καλοκαίρι ειδικά αρχίζει και μυρίζει όσο και να ξεβγάλω με νερό ή νερό με σαπούνι και ξύδι.
Οι οσμές εξαφανίζονται μέσα σε μια με 2 ημέρες.
ΝΑΣΣΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΤΑ 20.06.2016

 

 

Πήρα τις ταμπλέτες FREE FLO PILLS και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητα τους

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   15.11.2016

 

 

Έχω  σε λειτουργία από  9/2012 βιολογικό καθαρισμό της  εταιρείας Olbest.  Διοχετευονται στον  βιολογικό καθαρισμό  λύματα από   δύο κατοικίες  κατά μέσο όρο 4-6 άτομα στο νοικοκυριό. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ αποκλειστικά  τα  προϊόντα  της  SUBIO  ΕΚΟ s.r.o .. H δοσολογία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας – μια  κουταλιά της σούπας ανά μήνα.  Ο αερισμός   ρυθμίζεται  σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Το χειμώνα λίγο λιγότερο.  Δεν άδειασα ποτέ την λυματολάσπη του βιολογικού καθαρισμού. Φέτος ήρθε  για πρώτη φορά σύμφωνα με τον κανονισμό υποχρεωτικής διετούς  έλεγχος -επιθεώρηση .  Με ανοιχτό  το καπάκι του βιολογικού καθαρισμού  καθ 'όλη τη διάρκεια του έλεγχου η  λειτουργία του ήταν  ως  συνήθως   άοσμη , χωρίς εμφανή προβλήματα . Η λυματολάσπη ελαφρός κολλημένη στα τοιχώματα του βιολογικού καθαρισμού  - φυσιολογικό. Η περιεκτικότητα σε οξυγόνο του ανιχνευτή ήταν περίπου 4,1% - πολύ καλή μέτρηση . Η μέτρηση της καθαρότητας του νερού από την μεσαία ζώνη των   επεξεργασμένων λυμάτων ήταν -  σχεδόν καθαρό νερό ,ελαφρός  κίτρινου χρωματισμού και άοσμο. Από τον τομέα του αερισμού με φυσαλίδες της λυματολάσπης , όπου με τους  μικροοργανισμους  της  εταιρεία SUBIO ΕΚΟ s.r.o. γίνεται  η  επεξεργασία  , πάρθηκε δείγμα  της λυματολάσπης και μετά  από την καθίσδηση  της διαπιστώθηκε  με μεγάλη έκπληξη, ότι είναι   πολύ χαμηλή η  περιεκτικότητα της ιλύος. Το αποτέλεσμα του έλεγχου ήταν   άριστο , χωρίς ελαττώματα.

Peter Turek     Petřvald        CZECH REPUBLIC             28.01.2017

 

Σχόλιο για το προϊόν  LIKVID  - Ενζυματικό προϊόν για διάσπαση όλων των οργανικών ουσιών και ειδικά του λίπους

 Λειτουργούμε το ξενοδοχείο Carlsbad Plaza στα Karlovy Vary , το οπίο είναι  ξενοδοχείο στην Δημοκρατία της Τσεχίας και έχει αποκτήσει την μεγαλύτερη δυνατή πιστοποίηση 5* Superior. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ευχάριστη διαμονή υψηλού επίπεδου και ειδηκή λουτροθεραπεία ( Spa & wellness), αλλά και την   δυνατότητα  εστίασης στα εστιατόρια μας.  Δεν φροντίζουμε μόνο για την  άψογη λειτουργία της κουζίνας , αλά εξασφαλίζουμε και την ομαλή λειτουργία όλου του συγκροτήματος . Ένα απ όλα είναι η αποχετευτική εγκατάσταση με  τελευταίο στην σειρά  να έρχεται ο λυποσυλλέκτης . Ο λυποσυλλέκτης μας έφερνε πολλές ανησυχίες  οι οποίες προερχόταν από κατά καιρούς εμφάνιση   δυσοσμίας , βουλώματα και κακή διάσπαση της στρώσης του λίπους . Τα προβλήματα αυτά αναγκαστικά μας οδήγησαν  σε πολυάριθμες εκκένωσης του λυποσυλλέκτη. Αναγκαστήκαμε να βρούμε λύσεις  στα  βοηθητικά προϊόντα διάσπασης  οργανικών ουσιών και ειδικά του λίπους . Βρήκαμε την  λύση στην εταιρία SUBIO EKO s.r.o. με το βιο προϊόν  με βάση τα βακτήρια και τα ενζυμα. Ήδη αρκετά χρόνια χρησιμοποιούμε για τον λυποσυλλέκτη μας το προϊόν της εταιρίας SUBIO EKO s.r.o. LIKVID - διάσπαση   του λίπους  και των οργανικών ουσιών, με το οποίο η εταιρία προσαρμόζει  τους μικροοργανισμούς και τα ενζυμα στις ανάγκες μας . Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ  θετικά. Με το προϊόν είμαστε ικανοποιημένοι  και  εκτιμούμε και  την  ευελιξία στην προμήθεια του προϊόντος . Μπορούμε αυτό το βιο προϊόν LIKVID  να το συστήσουμε και σε άλλα γαστρονομικά  συγκροτήματα.

 Από  την διοίκηση   του  ξενοδοχείου       Uhlíř Pavel          Technikal  manager                     13.02.2017

 

Χρησιμοποιώ τα προϊόντα ECONIK GROUP LTD εδώ και τρία χρόνια και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αδειάσω τον βόθρο του σπιτιού μου. Οι αποχετεύσεις δεν μυρίζουν και τα λίπη εξαφανίζονται. Επίσης, χρησιμοποιώ το προϊόν για το κόμποστ στον κήπο, το οποίο βοηθάει στην αποσύνθεση των οικιακών απορριμάτων και στην κομποστοποίηση, επιταχύνοντας τη διαδικασία.

ΝΕΦΕΛΗ ΚΑΤΣΑΦΟΥΡΟΥ   02.03.2017

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!